(1) 젤라또 캠퍼스
11월 18일 (월)
|전한에프앤씨
Gelato Campus 팀이 전세계 투어중, 오는 11월에 한국을 방문합니다. 이번에 이태리 젤라또 명장 Vetulio Bondi 쉐프를 초청하여 정통 Italian Artisan gelato 교육을 진행하며, 교육을 수료하신 분들에게 ITALY GELATO CAMPUS CERTIFICATE가 발급됩니다
시간 및 장소
2024년 11월 18일 오후 1:00 – 2024년 11월 20일 오후 6:00
전한에프앤씨, 대한민국 서울특별시 중구 동호로 292
이벤트 소개
•Traniner : Vetulio Bondi (젤라또 명장 소개)
•일자 : 2024년 11월 21일(월) ~ 11월 20일(수), 3일간
•시간 : 오후 1시부터 오후 6시까지(5시간/일)
•ITALY GELATO CAMPUS CERTIFICATE(수료증)이 발급됩니다
•참가료 : 360,000원 (신청 후 결제는 이곳에서 해 주세요)
[젤라또 교육 내용]
Part One – History of Gelato
•History of Artisanal Gelato
•Gelato tradition in Florence
•Traditional production technique
Part Two - What is Gelato
•American ice cream vs gelato& sorbetto
•Cold process vs hot process
•What gelato& sorbetto are made of?
Part Three - How to make Gelato
•Balance the recipes
•How to make the most common flavors
•How to make& present new eccentric flavors
Part Four - How to make Sorbetto
•Balance the recipes
•How to make the most common flavors
•How to make& present new eccentric flavors
Part Five - Equipment& Tools
•Important tools for laboratory
•Gelato machine, blast freezer, display case
Part Six - Chef Suggestions
•gelato for Vetulio Bondi is…