top of page
Gelato Campus : 젤라또 교육
4월 24일 (수)
|라바짜 트레이닝 센터
이태리 쉐프를 초청하여 Real Italian Artisan gelato 교육을 진행합니다
접수 마감
다른 이벤트 보기시간 및 장소
2024년 4월 24일 오후 1:00 – 2024년 4월 26일 오후 5:00
라바짜 트레이닝 센터, 대한민국 서울특별시 중구 장충동 2 동 186-33
이벤트 소개
금번 브라보에서 이태리 쉐프를 모시고 Real Italian Artisan Gelato 교육을 진행합니다.
- Traniner : Gilles Carbone
- 일자 : 2024년 4월 24일(수) ~ 4월 26일(금), 3일간
- 시간 : 오후 1시부터 오후 5시까지(4시간/일)
- 참가료 : 300,000원 (신청 후 결제는 이곳에서 해 주세요)
[젤라또 교육 내용]
Part One – History of Gelato Part Two - What is Gelato
- History of Artisanal Gelato • American ice cream vs gelato & sorbetto
- Gelato tradition in Florence • Cold process vs hot process
- Traditional production technique • What gelato & sorbetto are made of?
Part Three - How to make Gelato Part Four - How to make Sorbetto
- Balance the recipes • Balance the recipes
- How to make the most common flavors • How to make the most common flavors
- How to make & present new eccentric flavors • How to make & present new eccentric flavors
Part Five - Equipment & Tools Part Six - Chef Suggestions
- Important tools for laboratory • gelato for Gilles is…
- Gelato machine, blast freezer, display case
티켓
Gelato Campus(젤라또 교육)
₩320,000할인 종료
합계
₩0
bottom of page