top of page

Gelato Campus : 젤라또 교육

4월 24일 (수)

|

라바짜 트레이닝 센터

이태리 쉐프를 초청하여 Real Italian Artisan gelato 교육을 진행합니다

Gelato Campus  : 젤라또 교육
Gelato Campus  : 젤라또 교육

시간 및 장소

2024년 4월 24일 오후 1:00 – 2024년 4월 26일 오후 5:00

라바짜 트레이닝 센터, 대한민국 서울특별시 중구 장충동 2 동 186-33

이벤트 소개

금번 브라보에서 이태리 쉐프를 모시고 Real Italian Artisan Gelato 교육을 진행합니다.

[젤라또 교육 내용]

Part One – History of Gelato                                                           Part Two - What is Gelato          

  • History of Artisanal Gelato                                                    •  American ice cream vs gelato & sorbetto
  • Gelato tradition in Florence                                                  •  Cold process vs hot process
  • Traditional production technique                                       •  What gelato & sorbetto are made of?

Part Three - How to make Gelato                                                 Part Four - How to make Sorbetto    

  • Balance the recipes                                                                   •  Balance the recipes
  • How to make the most common flavors                           •  How to make the most common flavors
  • How to make & present new eccentric flavors               •  How to make & present new eccentric flavors

Part Five - Equipment & Tools                                                        Part Six - Chef Suggestions

  • Important tools for laboratory                                              • gelato for Gilles is…
  • Gelato machine, blast freezer, display case

티켓

  • Gelato Campus(젤라또 교육)

    ₩320,000
    할인 종료

합계

₩0

이벤트 공유하기

bottom of page